Rólunk

Tokaj-Hegyalja jelenleg egyetlen ötcsillagos szállodája 41 szobájával, magas minőségű wellness és spa szolgáltatásaival és gourmet éttermével várja kedves vendégeit.

Az 1700-as években barokk stílusban épült meg Andrássy Kúria főúri udvarház. Az 1753-as összeírás szerint Gróf Károlyi Ferenc úr kúriája lett. Az Andrássyak tulajdonába az 1830-as években került, azután átépítették. Andrássy György majd örököse, Andrássy Dénes volt a tulajdonosa. Az ő családjuk és leszármazottaik lakták a II. világháborút követő államosításokig.

Az Andrássy Kúria & Spa 2008. május 16-án nyitotta meg kapuit a Vendégek előtt.

2021. januárjában kapacitásbővítő és értékteremtő beruházások kezdődtek szállodánkban, melynek köszönhetően tovább bővül a szolgáltatások palettája, amely nagyban hozzájárul majd a környék felvirágoztatásához. A fejlesztés keretein belül tizenkét új szobával, kültéri felnőtt és gyermekmedencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított, 130 fős rendezvényhelyszínnel bővül a szálloda. A teljes felújítás tervezett befejezése 2022. második fele.

Szobafoglalással kapcsolatban kérjük érdeklődjön a hotel@andrassykuria.hu e-mail címen, rendezvény előfoglalással kapcsolatban pedig keressék kollégánkat a papp.judit@andrassykuria.hu e-mail címen.