Bemutatkozás

Az 1700-as években barokk stílusban épült meg Andrássy Kúria főúri udvarház. Az 1753-as összeírás szerint Gróf Károlyi Ferenc úr kúriája lett. Az Andrássyak tulajdonába az 1830-as években került, azután átépítették. Andrássy György majd örököse, Andrássy Dénes volt a tulajdonosa. Az ő családjuk és leszármazottaik lakták a II. világháborút követő államosításokig.

Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa ***** 2008. május 16-án nyitotta meg kapuit a Vendégek előtt.

Tokaj-Hegyalja jelenleg egyetlen ötcsillagos szállodája 41 szobájával, magas minőségű wellness és spa szolgáltatásaival és gourmet éttermével várja kedves vendégeit.

2021. januárjában kapacitásbővítő és értékteremtő beruházások kezdődtek szállodánkban, melynek köszönhetően tovább bővül a szolgáltatások palettája, amely nagyban hozzájárul majd a környék felvirágoztatásához. A felújítás során szünetel a hotel üzemeltetése, a felújítások végeztével pedig hiánypótló szerepet tölt majd be a térségben. A fejlesztés keretein belül tizenkét új szobával, kültéri felnőtt és gyermekmedencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított, 130 fős rendezvényhelyszínnel bővül a szálloda. A felújítás tervezett befejezése tavasz vége.

Szobafoglalással kapcsolatban kérjük érdeklődjön a hotel@andrassyrezidencia.hu e-mail címen, rendezvény előfoglalással kapcsolatban pedig keressék kollégánkat a fekete.dezso@andrassyrezidencia.hu e-mail címen.

Szobák

Superior szoba


Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa ’Superior’ típusú szoba rendkívül elegáns és egyben kifinomult, modern stílust képvisel.
Méret: 30 m2

Deluxe szoba


A kanapéval ellátott Deluxe szoba tágasabb a Superior szobánál, így családok részére is ideális választás.
Méret: 45 m2

Premium lakosztály


A Premium Lakosztály rendkívül elegáns és egyben kifinomult, modern stílust képvisel, mely egy tágas nappalival és hálószobával, akár 5 fő részére is kényelmes tartózkodást biztosít.
Méret: 50 m2

Andrássy lakosztály


Az egyedülálló kényelemmel rendelkező, több mint 100 négyzetméteres lakosztály két hálószobával, egy tágas nappalival és egyedien felszerelt fürdőszobákkal várja Önt.
Méret: 110 m2

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön első kézből az Andrássy Rezidencia aktualitásairól!

Elérhetőségek


Luxus körülmények között, a város zajától távol szeretné kipihenni a hétköznapok fáradalmait?
Exkluzív wellness –és gasztroélményekre vágyik? Vagy épp mesebeli helyszínt bérelne családi / céges rendezvényekhez? Kattintson a „Foglalás” menüpontra és válogasson rendhagyó szolgáltatásainkból.

Telefonszám: +36 47 580 015

Email: hotel@andrassyrezidencia.hu

Postázási cím: H-3915 Tarcal, Fő út 94.