wellness

Beltéri úszómedence és pezsgőfürdő

Szállodánk stílusos és exkluzív wellness részlegének legszembetűnőbb eleme az oszlopokkal övezett, élmény elemekkel gazdagított úszómedence. A kellemes hőfokú úszómedence partján pedig elegáns kialakítással a pezsgőfürdő kap helyet.

Barlangfürdő

Az Andrássy Kúria wellness & spa részlegének egyik legizgalmasabb eleme a barlangfürdő. A rendkívül impozánsan kialakított U alakú barlang vize kellemesen langyos, s fő folyosójáról kis, kör alakú spa termek nyílnak, ahol aqua-masszázs elemek kaptak helyet. A szeparék és a barlang izgalmas színekkel történő hangulatos megvilágítása dinamikusan változik.

Kültéri felnőtt és gyermek medence

A fejlesztés keretein belül kültéri felnőtt és gyermekmedencével bővül kínálatunk. A kivitelezésről hamarosan bővebb információval is szolgálunk.

Ötcsillagos szauna és spa élmények

Ismerje meg szauna kínálatunkat és fedezze fel izgalmas trópusi, szauna és vitalizáló élményzuhanyainkat!
Felfrissítheti magát finn- és infraszaunáinkban, amit egy jéghideg élénkítő merülés követhet merülőmedencénkben. Élvezze gőzkabinunk kellemes melegét, vagy sókamránk friss levegőjét!
Pihenőtereink nyugágyakkal és fűtött kerámia pihenőkkel vannak felszerelve. A kikapcsolódást egybekötheti a wellness részleg szomszédos Átrium Bárjával, vagy annak teraszával, ahol frissítő üdítőink és koktéljaink közül válogathat.

VinoSense Spa

Modern és felkészült kozmetikai szolgáltatásokkal várja Önt, hogy szállodánkban kívül-belül felfrissülhessen és megújulhasson. Hagyja magát elcsábítani a VinoSense Spa világában és élvezze exkluzív arc-és testkezeléseink, masszázsaink és fürdőink kényeztető hatását!
Fedezze fel klasszikus és deluxe arc- és testkezeléseink, masszázsaink, illetve különleges fürdő szertartásaink kínálatát!