A mesés esküvői helyszín, ahol minden álom valóra válhat

Az esküvő nem csupán egy esemény, hanem egy életre szóló emlék, egy történet, amit generációk fognak megosztani. Az Andrássy Kúria, ezen különleges nap számára, nem csak egy esküvői helyszínt kínál, hanem egy varázslatos utazást, ahol minden részlet tökéletes összhangban áll a boldogság és a szeretet ünneplésével.

Történelmi elegancia és modern kényelem

Az Andrássy Kúria több mint csak egy esküvői helyszín; ez egy olyan tér, ahol a történelmi elegancia és a modern kényelem zökkenőmentesen összefonódik. A kúria falai között minden lépéssel a múlt századok romantikájába merülhetünk, miközben a legmodernebb technológiai megoldások biztosítják a nap tökéletes zavartalanságát.

esküvői asztaldísz

Kifinomult gasztronómiai élmények

Minden esküvő fontos eleme az étkezés, és az Andrássy Kúria ebben is kivételes. A helyszín saját séfjei által készített ételek nem csupán ízlelőbimbókat kényeztetnek, hanem a szemnek is gyönyörűséget nyújtanak. A Kúria konyhája a helyi alapanyagokra és a szezonális ízekre helyezi a hangsúlyt, így garantálva, hogy az esküvői vacsora feledhetetlen gasztronómiai élmény legyen.

Képes könyv lapjaira illő környezet és termek

Az Andrássy Kúria belső terei lenyűgözőek. A Kúria elegáns termei ideális helyszínt biztosítanak a ceremóniához és a fogadáshoz egyaránt. Legyen szó egy intim esküvőről vagy egy nagyszabású báltermi fogadásról, itt minden részlet gondosan megtervezett és személyre szabott. Tokaj-Hegyalja számos temploma és a Mádi zsinagóga is meghitt egyházi esküvői helyszín lehet.

Felejthetetlen fotózások

Az esküvői helyszín kiválasztásánál kulcsfontosságú a fotózási lehetőségek sokfélesége. Az Andrássy Kúria lenyűgöző háttere tökéletes keretet nyújt az esküvői képeknek. A kastély elegáns termei, a varázslatos környezet, és a természetes fény által megvilágított terek garantálják, hogy minden pillanat tökéletesen megörökíthető legyen.

esküvői helyszín

Személyre szabott szolgáltatások

Az Andrássy Kúria csapata tudja, hogy minden esküvő egyedi és különleges. A helyszín személyre szabott szolgáltatásokkal, figyelmes és profi személyzettel áll a párok rendelkezésére, hogy az esküvő minden részlete tökéletes legyen. A szervezés minden lépésében a csapat segítséget és támogatást nyújt, hogy a nagy nap zökkenőmentesen és stresszmentesen teljen.

Az esküvői helyszín kiválasztása a házasságkötés egyik legfontosabb döntése. Az Andrássy Kúria nem csupán egy esküvői helyszín, hanem egy álom, ahol minden részlet a tökéletességre törekszik. Egy esküvő itt nem csak az örök szerelem ünnepe, hanem egy életre szóló emlék, ami minden résztvevő szívében örökké él. Az Andrássy Kúria várja, hogy részese legyen Önnek ezen különleges napjának, és segítsen abban, hogy minden álma valóra váljon.