RENDEZVÉNYEK

RENDEZVÉNYEK

Bepillantás rendezvényeink világába

A legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk annak érdekében, hogy minden évszakban emlékezetessé tegyük eseményét.

Az igazán fontos események esetén elengedhetetlenül fontos a tökéletes helyszín – legyen szó mesébe illő esküvőről, meghitt családi összejövetelekről vagy grandiózus üzleti konferenciákról, az 5 csillagos hotel, az Andrássy Kúria & Spa minden alkalomhoz kitűnő választás.

Szállodánk a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően hamarosan egyszerre akár 130 vendég fogadására is alkalmas lesz.

Esküvők

Az Andrássy Kúria & Spa Tokaj-Hegyalja ékszerdobozaként, minden évszakban különleges az esküvőhelyszínek választékában. Egy mesebeli romantikus esküvői helyszín, ahol szőlődűlőkkel körülvéve ünnepelhetjük meg életünk egyik kimagasló pillanatát, amikor is „Igen”-t mondunk annak az embernek, aki végigkísér minket az előttünk álló úton. Legyen szó a téli hófödte tájról, vagy a zöldellő természetről, Kúriánk az év minden pillanatában csodálatos választás Ön és Vendégei számára. Csapatunkkal úgy tekintünk erre a napra, mintha a sajátunk lenne. A személyre szabott tervezéstől az ünnepi esemény végégig Önök mellett állunk és biztosítjuk, hogy  minden pontosan úgy történjen, ahogy azt megálmodták.

Helyszín

Kúriánk igazi kincs az esküvői helyszínek hatalmas forgatagában, hiszen egyszerre tradicionális és modern, az esküvő lehetséges helyszíneiül szinte megszámlálhatatlan lehetőség közül választhat az ifjú pár.

A polgári szertartásra sor kerülhet a Szalonban és annak pazar termeiben, a Kúria teraszán, valamint a rendezvényterem karzatán.

Az egyházi szertartásra Tokaj-Hegyalja számos temploma és a Mádi zsinagóga közül választhatnak Vendégeink, a szállodától csupán néhány lépésnyire található templom pedig kuriózumnak számít.

Az esküvői ebéd vagy vacsora helyszínéül a rendezvénytermet, a Szalont vagy a Bobajka éttermet javasoljuk létszámtól függően. Legyen szó meghitt családias hangulatú vagy nagy baráti ünneplésről, alap dekorációval ellátott rendezvényhelyszíneink 30-150 fő meghívott fogadására alkalmasak.

A megszokottnál jóval tágasabb, elegánsan berendezett szoba várja Önt és Vendégeit, köztük a fenséges Andrássy Lakosztály és kettő Prémium Lakosztály. 10 szoba fölötti foglalás esetén szállodánk ajándékaként a Prémium Lakosztályt, 15 szoba fölötti foglalás esetén az Andrássy Lakosztályt térítésmentesen bocsátja az Ifjú pár rendelkezésére. Minimum 45 szoba foglalása esetén a luxus hotel, az Andrássy Kúria & Spa exkluzív használatát biztosítjuk, melyben a szálloda összes terme és Spa-ja is beletartozik.

Gasztronómia

A kulináris élvezetekről szállodánk Michelin Guide által ajánlott étterme, a Bobajka gondoskodik, ahol séfjeink a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával garantálják az igazán emlékezetes gasztronómiai élményt. Ajánlataink között a nemzetközi kedvencek mellett a jellegzetes magyaros fogások modern variációi is megtalálhatók, s egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk. A több fogásos ételkompozícióink a pár egyedi igényeire szabva elérhetők, amely egyedileg kiegészíthetők helyben készített fenséges desszert különlegességekkel. A menük egyeztetését követően szívesen látjuk Önöket próbavacsorára és desszert-kóstolásra.

A legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk annak érdekében, hogy minden évszakban emlékezetessé tegyük eseményét.

Üzleti rendevények

Az 1700-as években épült kúria gyönyörű helyszíne lehet bármilyen üzleti rendezvénynek, legyen szó akár konferenciáról, találkozóról, bemutatóról, sajtótájékoztatóról, protokolláris eseményről vagy tréningről. Különleges hangulatot árasztó, különböző méretű, befogadóképességű, AV eszközökkel felszerelt terekkel, luxus minőségű szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket a világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján. Örömmel segítünk a hivatalos vagy éppen az azt követő kötetlen, 2-150 fős esemény szervezésében,  s a rendezvény sikeréhez gasztronómiai utazásra hívó catering szolgáltatásunk is hozzájárul.