A Tokaji borok bűvöletében: Andrássy Kúria & Spa

Forrás: Világjáró Magazin / https://vjm.hu/

Tokaj-Hegyalja szívében, az Áldó Krisztus szobor szomszédságában található egy bájos kúria, mely meleg, falusi atmoszférával, ugyanakkor páratlan eleganciával várja az idelátogatókat. Ez az Andrássy Kúria & Spa. Az egyedülálló adottságokkal rendelkező kúria 53 szobájával, wellness és spa részlegével, hangulatos éttermével és rendezvénytermével tökéletes választás a Tokaji borvidék szerelmeseinek, az aktív kikapcsolódásra vágyóknak, valamint a vidéki romantika kedvelőinek.

Kirándulás után frissítő wellness élmények

A hotelt körülvevő térségben dűlőtúrákon és kellemes kirándulásokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az Áldó Krisztus szobor meglátogatása alkalmat adhat egy hangulatos piknikre, utána pedig a szállodában található, igazi különlegességnek számító barlangfürdőben frissülhetünk fel, vagy csobbanhatunk valamelyik medencében.

Élmények után ízes élvezet

A Bobajka étteremben a regionális ételek friss köntösbe bújtatva kerülnek a vendégek elé, megújulva, mégis hagyományosan. A receptek és ízek őrzik a borrégió örökségét és különleges hangulatát. A friss alapanyagokból komponált gourmet fogások mellé a borvidék legnemesebb italai kerülnek. A 120 tételes, kizárólag tokaji borokból álló kivételes borsort a 2022-es Michelin Sommelier Award díjas Langó Tamás állította össze. A Bobajka étterem kínálatát az is élvezheti, aki nem szállóvendégként érkezik a Kúriába, hiszen az év minden napján várja a vendégeket.

Bobajka étterem belső

A tökéletes esküvő nyomában

Az Andrássy Kúria & Spa egy mesebeli, romantikus esküvői helyszín, amely egyszerre tradicionális és modern. Akár meghitt, családias hangulatú eseményt szeretnénk, vagy nagy baráti ünneplésre vágyunk, a Kúriában bármelyik megvalósítható, hiszen akár 150 főt is képesek vendégül látni.

Kellemes ünnepek, nyugodt hétköznapok, spa élmények, vagy történelmi kalandozások. Bármelyikre is vágyunk, az Andrássy Kúria & Spa egyedülálló csomagajánlatokkal áll vendégei rendelkezésére.