spa wellness tokaj

Díjzápor a Klasszis TopDesign 2023 Versenyen:
a BDPST Group három egysége is elismerésben részesült!

A Klasszis TopDesign 2023 versenyen a BDPST Group három egysége is a díjazottak között szerepelt. Az ünnepi gálaesten, amely a nemrég megnyílt Dorothea Hotelben zajlott, összesen 27 elismerést adtak át Budapesten. A verseny díjazása során – amely a Horeca-ágazat széles skáláját öleli fel – kiemelt szempont volt az újszerűség és hatékonyság szerepe a tervezési folyamatokban.

A Klasszis Csoporton belül működő Turizmus Online szakmai portál idén is megrendezte a Klasszis TopDesign 2023 versenyt, amely átfogóan vizsgálja a design és vendégélmény koncepciókat a vendéglátó- és szállodaiparban. A versenyre nevezhettek hazai éttermek, kávéházak, szállodák, valamint külső- és belsőépítészeti tervezők is. Az elbírálás során a hazai és nemzetközi vezető szakemberekből álló 13 fős szakmai zsűri a kreativitást, újszerűséget, stratégiai gondolkodást, kivitelezés minőségét, és a kitűzött célok mentén elért eredményességet értékelte a több mint 70 pályázónál.  

A BDPST Group három egysége 9 díjat vehetett át a Dorothea Hotelben tartott gálaesten.

A tarcali Andrássy Kúria & Spa-t Az év Klasszis TopDesign spa & wellness részlege kategóriában ítélték a legjobbnak.

„Az elnyert díj igazi csapatmunka eredménye: mindenki hozzájárult a sikerhez, a tervezőktől kezdve a belsőépítészeti tanácsadókig, és természetesen a munkatársakig, akik odafigyelnek a Kúria fenntartására és üzemeltetésére, élettel megtöltve azt a profizmusukkal és emberségükkel. Hatalmas utat tettünk meg, nagyon jó adottsággal rendelkezett a ház, ami egy ilyen összehangolt, jó szinergiával működő társaságon belül most teljesedett ki” – mondta Kövesdi Barnabás, az Andrássy Kúria szállodaigazgatója.