belépés

belépés

Menü

Friss alapanyagokból komponált gourmet fogások, a hazai borturizmus kiemelkedő szereplőjeként a világ védett borvidékének legnemesebb italai, a nemzetközi konyha remekei és a hagyományos magyar ízek hívják kulináris utazásra a vendégeket a Bobajka étterem és kávéházban.

Az étterem jellegzetes fogásai a helyi alapanyagok különleges módon való felhasználásával készülnek, így teremtenek jellegzetesen helyi és ismerős, mégis újdonságot nyújtó gasztronómiai élményt.

Tekintse meg étterem és kávéház ajánlatunkat!

investing
investing
investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow
investing
investing
investing
investing
investing
next-arrow prev-arrow

Menü

A Bobajka étterem a helyi hagyományokat és különlegességeket előtérbe helyezve mutatja meg vendégeinek a Tokaji borvidék kuriózumait. A helyi termelőkkel és borászatokkal együtt dolgozva, az étlapon a tradicionális ételek egy teljesen új köntösbe bújtatva jelennek meg, figyelve a régió hagyományainak megtartására. A névadó desszert, a Bobajka mellett – amely a máskos guba zempléni megnevezése – számos hazánkra jellemző étel fedezhető fel a menüsoron, ötvözve a reformkonyha egyes elemeivel, így minden vendégünk megtalálhatja a számára legmegfelelőbb fogást. Tokaj-Hegyalja legendái és hagyományai tovább élnek ételeiben és utánozhatatlan boraiban, a Bobajka pedig ezek legjobbjait sorakoztatja fel látogatói számára. Ételeink páratlan helyi alapanyagokból készülnek, boraink pedig a vidék kiváló pincéiből kerülnek ki, gondos válogatás után.

Látogasson el Ön is éttermünkbe és élje át hazánk egyik legkülönlegesebb vidékének gasztronómiai
élményeit!

Tekintse meg étterem és kávéház ajánlatunkat!

Vegyen részt Ön is egy páratlan élményben, és tartson velünk a színházi esték hangulatát idéző gasztronómiai utazáson. A kastélyt körülvevő csodálatos erdő szintjein Mészáros Ádám Séf vezeti végig. A minden érzékszervet megmozgató felejthetetlen élményt és pillanatokat az ételek illata, a vendégtér egyedülálló szépsége, a zene, az ízek és az energiák egyedülállóan megkomponált harmóniája biztosítja a vendégek számára. A menüsort az egyedileg összeállított bor- és koktélpárosítás teszi igazán teljessé.

ASZTALFOGLALÁS

Bobajka Étterem nyitvatartása

HÉTFŐ – VASÁRNAP: 

Reggeli: 7.00-10.30

Ebéd: 11.00-16.00

Vacsora: 17.30-21.00

Kapcsolat

bobajka@andrassykuria.hu
+36 47 580 016

Kövessen minket vagy ossza meg véleményét

   Koncepció

   Tokaj városa a több évszázados borászati hagyomány, különleges építészeti örökség és helyi hagyományok őrzője. Ezt a helyi értékeket megbecsülő, hagyományokat újító szellemben folytató hozzáállást képviseli a Bobajka Étterem és Kávézó.

   A nagyvonalú gondoskodás, a helyi hagyományok fáradtságot nem kímélő folytatásának jelképeként kapta az Andrássy Kúria étterme a Bobajka nevet. A bobajka a mákosguba zempléni változata, mely több, mint 300 éves receptként maradt fenn.
   A borvidéki koncepció fókuszában a Tokaji termékek állnak, az egyes bortípusokat az étterem a borrégió térképén segít elhelyezni. 

   A borlapon a tételek pincészetenként szerepelnek, prezentálva a szoros együttműködésünket a helyi borászatokkal. A koktéllap klasszikus koktélokat tokaji csavarral kínálja, így biztosítva a különleges felfrissülés élményét. A helyi termelők minőségi és szezonális áruinak köszönhető, hogy a Bobajka étterem tányérjaira mindig változatos ételek kerülnek.  

   Koncepció

   Tokaj városa a több évszázados borászati hagyomány, különleges építészeti örökség és helyi hagyományok őrzője. Ezt a helyi értékeket megbecsülő, hagyományokat újító szellemben folytató hozzáállást képviseli a Bobajka Étterem és Kávézó.

   A nagyvonalú gondoskodás, a helyi hagyományok fáradtságot nem kímélő folytatásának jelképeként kapta az Andrássy Kúria étterme a Bobajka nevet. A bobajka a mákosguba zempléni változata, mely több, mint 300 éves receptként maradt fenn. A borvidéki koncepció fókuszában a Tokaji termékek állnak, az egyes bortípusokat az étterem a borrégió térképén segít elhelyezni. A borlapon a tételek pincészetenként szerepelnek, prezentálva a szoros együttműködésünket a helyi borászatokkal. A koktéllap klasszikus koktélokat tokaji csavarral kínálja, így biztosítva a különleges felfrissülés élményét. A helyi termelők minőségi és szezonális áruinak köszönhető, hogy a Bobajka étterem tányérjaira mindig változatos ételek kerülnek.  

   Séf

   Varjú Imre kalandos útkeresés során talált rá a főzésre, mint igazi hivatására, melyet több évnyi nemzetközi és hazai tapasztalattal gazdagított. Vezetésével 2022 nyarán nyílt meg a Bobajka étterem és kávéház.

   A Bobajkával alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.

   “Szeretnénk megmutatni az országnak, hogy a helyi, régi ízeket hogyan lehet izgalmas, új köntösbe bújtatni és kicsit újraéleszteni, előtérbe helyezve a szezonalitást és fókuszálva a helyi termelők alapanyagaira. Ezzel is támogatva a helyi értékek megőrzését egy desztinációs étterem létrehozása közben.” /Varjú Imre Séf/

   Séf

   Varjú Imre kalandos útkeresés során talált rá a főzésre, mint igazi hivatására, melyet több évnyi nemzetközi és hazai tapasztalattal gazdagított. Vezetésével 2022 nyarán nyílt meg a Bobajka étterem és kávéház.
   A Bobajkával alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli
   termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.


   “Szeretnénk megmutatni az országnak, hogy a helyi, régi ízeket hogyan lehet izgalmas, új köntösbe bújtatni és kicsit újraéleszteni, előtérbe helyezve a szezonalitást és fókuszálva a helyi termelők alapanyagaira. Ezzel is támogatva a helyi értékek megőrzését egy desztinációs étterem létrehozása
   közben.” /Varjú Imre Séf/

   KAPCSOLAT

   Foglalás:  +36 47 580 016

   Cím:  H-3915 Tarcal, Fő út 94.

   Email:  bobajka@andrassykuria.hu

   2020 © Témadesign Kft.

   Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként egyedi ajánlatainkról, exkluzív híreinkről és gyűjtsön inspirációt utazásához:

    Asztalfoglalás

    A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.