Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

Kedvezményezett neve: Témadesign Kft.


Támogatott projekt címe:
Az ötcsillagos Andrássy Rezidencia Wine & Spa fejlesztése Tarcalon


Pályázat azonosító száma:
TFC-1-1-2-2017-2017-00009


Szerződött támogatás összege:
324 500 000 Ft


Támogatás mértéke (%-ban):
50 %


Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projektgazda a Témadesign Kft. 2017-óta üzemelteti a szállodát. Tokaj és környékének szálláshelyi kínálatát a panziók és a kisebb, közepes szolgáltatási színvonalat, háromcsillagos ellátást nyújtó, kisebb méretű szállodák, valamint a magánszállások jellemzik, nagyobb, magasszintű szolgáltatást nyújtó szálloda kizárólag az Andrássy Rezidencia Wine & Spa ***** található a környéken.

A szálloda olyan csoportot céloz meg, melyet jelenleg más szálláshely a régióban nem. 

A 41 szobás Andrássy Rezidencia a fejlesztés eredményeképp 12 szobával bővült a projekt keretében, ezzel hozzájárulva a desztináció területén a magas igényű érkező vendégek által tapasztalható szálláshely-hiány oldásához. A vendégek kényelmét szolgálja a fine-dining étterem, a kávézó, a vinotéka, a szivarszoba, a főúri kényelmű lakosztályok, a széles borválaszték és a magas színvonalú wellness-szolgáltatáscsomag. A fejlesztés keretében üzemeltetési szempontból optimalizálták a szállodát amellett, hogy megemelik a szobák számát. Megváltozott  a konferencia részlet beosztása és szekcionálhatóvá vált a konferenciaterem, teret adva nagyobb csoportok, rendezvények lebonyolítására. A szálloda a projekt keretében bővül kültéri felnőtt és gyermek medencével, napozóterasszal valamint egy hozzájuk kapcsolódó wellnessbár is kialakításra került. 

A Tokaj – Nyírség – Felső-Tisza kiemelt turisztikai fejlesztési térség elsődleges élményígéretei a bor- és gasztronómia, a kultúra, valamint az aktív- és ökoturisztikai termékek köré csoportosulnak. Ezen élményelemek egészülnek ki egy különleges környezetben, különleges megoldásokkal felépített ötcsillagos szállodával. Komplex szolgáltatást nyújt a hotel, eddig különleges célcsoportok érkezését segíti Tokajba, unikális színe a Tokaj-környéki turisztikai kínálatnak.

Támogatott projekt befejezési dátuma: 2022.03.31.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.